Therapeuten Integro

Bij Integro werken vier therapeuten

 • Annette Bouwhuis

  Psychologe

  werkt op dinsdag en vrijdag in Rijssen

  Annette (1977), psychologe, heeft gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Therapeutisch werkt Annette o.a. met schemagerichte therapie. Naast haar werk bij Integro werkt Annette aan een promotieonderzoek naar de waarde van aandacht voor geloof in therapie.

 • Gerdien Coster

  GZ-psychologe

  werkt op maandag in Hardenberg en dinsdag in Rijssen

  Gerdien (1980), GZ-psychologe, heeft gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Post-doctoraal heeft zij de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog gevolgd. Zij is all-round psychologe, met specialisaties in onder andere: hersenen en gedrag, en ziekte- en ouderdom-gerelateerde klachten. Daarnaast geeft zij EMDR therapie voor het verwerken van traumatische en pijnlijke ervaringen.

 • Bart Gooijer

  Psycholoog en relatietherapeut

  op maandag, dinsdag en donderdag in Hardenberg; op woensdag in Rijssen

  Bart (1971), psycholoog en relatietherapeut, heeft gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Therapeutisch werkt hij vanuit cliëntgerichte en relationeel-psychodynamische referentiekaders, en voor relatietherapie met Emotionally Focused Therapy (EFT). Naast het werk binnen Integro is Bart bestuurslid (secretaris) van de Christelijke Vereniging van Psychiaters, Psychologen en Psychotherapeuten (CVPPP).

 • Peter Kortekaas

  Psychosociaal therapeut

  werkt op woensdag in Hardenberg - en op andere dagen, in overleg, ook in zijn praktijkruimte in Zuidwolde

  Peter (1951), psychosociaal therapeut en therapeutisch geestelijk begeleider. Heeft theologie gestudeerd in Amsterdam en de post-initiële Master Geestelijke Begeleiding in Tilburg voltooid. Hij is gespecialiseerd in 'zinvinding en het levensverhaal' voor cliënten met klachten rond rouw, depressiviteit en levens- en zinvragen. Hij heeft 25 jaar als geestelijk verzorger bij Defensie gewerkt waar hij veel militairen begeleidde tijdens uitzendingen en missies 

 • Wilma van Dalfsen

  Secretaresse

  werkt maandag t/m donderdag ochtend in Hardenberg