Intervisie pastor en Christelijke GGZ zorgverleners

September 2016 starten wij opnieuw met een intervisiegroep voor pastores en christelijke hulpverleners in Hardenberg. Het doel van de intervisie is: verrijking van pastorale en psychosociale professionele begeleiding, door te leren van elkaars kennis en ervaring op pastoraal/theologisch respectievelijk psychosociaal/psychiatrisch gebied. Voor deze intervisie is accreditatie toegekend door de Commissie voor de Permanente Educatie van de PKN in het kader van het open erkend aanbod binnen de permanente educatie. Voor deelname aan deze cyclus van bijeenkomsten wordt 1,5 studiepunt toegekend. U kunt zich hieronder aanmelden voor deze intervisie.

Methodisch zullen we werken door systematische casuïstiekbespreking en daarbij pastorale en psychotherapeutische perspectieven in te brengen. De intervisie wordt gestructureerd vormgegeven volgens de casuïstiekmethode òf Socratische methode òf een nader af te spreken gezamenlijk gewenste methode.

Bijeenkomsten: De intervisie bestrijkt 10 bijeenkomsten van 2 uur op dinsdagochtenden 9.00-11.00 uur:

 

2016 2017
13 september 10 januari
11 oktober 7 februari
8 november 7 maart
6 december 4 april
  2 mei
  30 mei


Kosten: € 25,- p.p. per bijeenkomst, voor een totaal van € 250,- per persoon, inclusief koffie/thee.

Accreditatie is toegekend door de Commissie voor PE van de PKN en aangevraagd voor PEP van de GKV. Voor deelname aan deze cyclus van bijeenkomsten wordt 1,5 PE-punten toegekend. Deelnemers krijgen na afloop een bewijs van deelname.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bart Gooijer. Aanmelding kan telefonisch, per email aan Bart.Gooijer@ChristelijkeTherapie.nl (o.v.v. uw NAW-gegevens), of via onderstaand formulier. Aanmelding kan t/m 13 augustus 2016 en verloopt volgens het principe ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’. U krijgt dan uiterlijk 1 september bevestiging van uw deelname.

Mocht u interesse hebben, maar passen de data en tijden niet in uw agenda, dan hoor ik dat graag.

 

Formulier Aanmelden Intervisie

 • Naam*
  0
 • Adres*
  1
 • Postcode*
  2
 • Woonplaats*
  3
 • Email*
  4
 • Telefoon*
  5
 • Opmerking*Vul eventueel uw opmerking of vraag in
  6
 • Privacy*Lees onze privacyverklaring
  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens door Integro
  7
 • 8